Csatlakozz velünk a műanyagmentes júliushoz! 10% kedvezmény környezetbarát háztartási eszközökre, még ennyi ideig:

2024.07.21.
Vége
0
nap
:
0
óra
:
0
perc
:
0
mp
Öko magazin

Milyen természetes folttisztítót válasszunk?

2024.01.15 08:00
Milyen természetes folttisztítót válasszunk?

A foltok nem kímélnek semmit, még a legszebb ruháinkat sem. Neked is sokszor okoz gondot a makacs foltok eltüntetése? Vesd be környezetbarát folttisztító termékeinket és többé nem fog a kávé és az olajfolt se bosszúságot okozni!

Pure folttisztító 

A Pure folttisztító tisztít, fehérít és szagtalanít. Hatékonysága onnan ered, hogy a hidrogén-peroxidból aktív oxigén szabadul fel: így fehérít és fertőtlenít egy lépésben, ráadásul mindezt környezetbarát módon. A folt színanyagait oxidálja, ezáltal színtelenné teszi, a pacát képező anyagokat pedig vízoldhatóvá teszi és így távolítja el a mosás folyamán.

SensEco marhaepe szappan

Szintén egy szuper hatékony természetes módszer, amit akár a legmakacsabb szennyeződések eltávolítására is bevethetünk. Legyen szó eper, málna vagy fűfoltról a marhaepe folttisztító erejére garantáltan számíthatsz. Webshopunkban a SensEco marhaepe szappan tömb és folyékony formában is elérhető.

Aktív oxigénes fehérítő

Az Aktív oxigénes fehérítő egyaránt alkalmas a ruhák fehérítésére és a foltok eltávolítására. Az oxigén erejével bármilyen szennyeződéssel szemben eredményesen veszi fel a harcot. Emellett kiválóan teszi a dolgát kiegészítő tisztítószerként a mosószódához, és a mosódióhoz adagolva, de akár mosószappanos kézi mosás esetén is.

Tipp: 

Amilyen hamar csak lehet, kezeljük a foltokat! Ha erősebb szennyezettségű foltokat szeretnénk eltávolítani áztassuk a ruhát néhány órán át vagy akár egy egész éjszakára a folttisztító oldatban.

Zöld szokások kialakítása természetes folttisztítók használatával

A vegyszermentes folttisztítás nem csak a környezet, de a saját egészséged szempontjából is előnyös. Nézz körül webáruházunkban, ahol kedvedre válogathatsz a leghatásosabb természetes folttisztítók között. Alakíts ki termékeinkkel zöld szokásokat még ma a természet megóvása és a fenntartható jövő érdekében!