15% kedvezmény emésztést segítő mate teákra!

2024.05.31.
Vége
0
nap
:
0
óra
:
0
perc
:
0
mp
Szűrés
Gyártó
Terméktípus
Ár (Ft)
400 Ft - 10 990 Ft
Termék státusza

Testápolók

Te is azok közé tartozol, akiknek egyáltalán nem mindegy a bolygónk jövője? Akkor a legjobb helyen jársz! A ZöldCella.hu egy olyan környezettudatos webáruház, ahol nincs helye a környezetszennyezésnek! Vásárolj Zero Waste termékeket és csökkentsd ökológiai lábnyomod úgy, hogy közben élvezed, amit csinálsz!

Célunk, hogy lehetőséget adjunk számodra is kipróbálni a környezettudatos életmódot a szépség- és hajápolás, takarítás és mosás területén túl az étkezés során is!

Bízunk benne, hogy webáruházunkban vásárolva Te is a fenntarthatóság útjára lépsz és ne feledd, ezzel nem csak saját, de szeretteid egészségét is megóvhatod, ráadásul a többször felhasználható környezetbarát termékeknek hála pénztárcádat is megkímélheted!

Testápolás természetesen a Zero Waste jegyében

A bőrünk megfelelő ápolása némiképp túlmutat azon, hogy naponta, rendszeresen tisztálkodunk. Ahogyan más szervrendszerünknek, úgy a bőrünknek is szükséges van gondoskodásra, vitaminokra és ásványi anyagokra, hogy feszes, rugalmas, és egészséges maradjon. Testápoló készítményekből is rogyásig vannak a drogériák polcai, és minden bőrtípusra találhatunk közöttük megfelelő terméket. Amikor választunk, ne csak az határozza meg a döntésünket, hogy milyen a bőrtípusunk, esetleg, melyik termék ára a legkedvezőbb, hanem az, hogy mennyire vegyszermentes, természetes az adott krém, és hogy mennyire környezetbarát a csomagolása.


 

Ma már szerencsére számos olyan terméket találhatunk a testápolók között is, melyek a Zero Waste elvei alapján készültek, a csomagolásuk lebomló anyagból került előállításra, maga a krém pedig organikus, természetese anyagokból készült, és vegyszer, mesterséges színezék, illetve illatanyag- mentes. A ZöldCella.hu kínálatában számos olyan testápoló termék található, amely megfelel a Zero Waste elvárásainak, tehát vegyszermentesek, de akár még a csomagolásuk is a környezettudatosság jegyében készült.

Milyen testápoló termékeket tudunk környezetbarát változatra cserélni?

Szinte nincs olyan testápoló típus, amit ne lehetne környezetbarát változatra cserélni. Már magát a testápoló krémet is többféle illatban és kivitelben gyártják vegyszermentes formában is, így könnyen megtalálhatjuk a kedvünkre valót. A testápolás azonban nem merül ki csak a testápoló krémek használatában. A körmök ápolása, védelme is rendkívül fontos, szerencsére körömápoló készítményből is találhatunk megfelelőt, amely természetes anyagokból készül, így nemcsak tökéletes választás körmeink egészsége érdekében, de a bolygónk érdekében is.

A testünk ápolásához a testünk tisztítása is hozzá tartozik, a megfelelő tusfürdő kiválasztása pedig szintén lényeges a bőrünk egészsége miatt. Választhatunk szappant, de krém tusfürdőt természetes, vegyszermentes kivitelben is.