15% kedvezmény emésztést segítő mate teákra!

2024.05.31.
Vége
0
nap
:
0
óra
:
0
perc
:
0
mp
Szűrés
Gyártó
Terméktípus
Ár (Ft)
870 Ft - 10 990 Ft
Termék státusza

Hajápolók

Te is azok közé tartozol, akiknek egyáltalán nem mindegy a bolygónk jövője? Akkor a legjobb helyen jársz! A ZöldCella.hu egy olyan környezettudatos webáruház, ahol nincs helye a környezetszennyezésnek! Vásárolj Zero Waste termékeket és csökkentsd ökológiai lábnyomod úgy, hogy közben élvezed, amit csinálsz!

Célunk, hogy lehetőséget adjunk számodra is kipróbálni a környezettudatos életmódot a szépség- és hajápolás, takarítás és mosás területén túl az étkezés során is!

Bízunk benne, hogy webáruházunkban vásárolva Te is a fenntarthatóság útjára lépsz és ne feledd, ezzel nem csak saját, de szeretteid egészségét is megóvhatod, ráadásul a többször felhasználható környezetbarát termékeknek hála pénztárcádat is megkímélheted!

Hajápolás hulladékmentesen? Nem lehetetlen!

A hajápolási rutinja mindenkinek más, ám abban egyetérthetünk, hogy egy kis odafigyeléssel és tudatos vásárlással könnyen kialakíthatjuk a környezettudat hajápolási szokásainkat is. Először is érdemes végiggondolni, hogy melyek azok a napi használati tárgyak a hajápolás, hajformázás során, melyek nem igazán környezetbarátok. A fésű és a hajgumi például ide sorolható, viszont manapság már ebből is lehet olyat választani, ami megfelel a Zero Waste elveinek. A fésű például készülhet bambuszból, de hajgumiból is van már olyan organikus, és 100 %-ban lebomló anyagból készült.


 

A másik fontos eleme a környezettudatos hajápolásnak, hogy a megfelelő hajápoló szereket válasszuk. Aki kételkedik abban, hogy létezik ilyen, gondoljon csak arra, hogy nagyanyáink sem használtak méregdrága készítményeket, hanem természetes módon oldották meg a hajápolást, a hajuk pedig szép, tiszta és egészséges volt. Manapság is van arra lehetőség, hogy házi hajápoló szereket készítsünk, de manapság már a boltok polcain is megtalálhatóak a természetes hajápolók, szappanok, samponok és balzsamok, melyek emellett még környezettudatosak is.

Nagyanyáink módszerein túl, avagy modern megoldások a környezettudatos hajápolásra

Számos lehetőségünk van ma már arra, hogy nulla hulladék felhasználásával vegyszermentes samponhoz vagy balzsamhoz jussunk, amely tökéletesen megfelel a hajtípusunknak. A samponszappan is az egyik ilyen lehetőség, amely ugyan nem mindenkinél válik be, de érdemes tenni vele egy próbát. Akik a samponszappan nem hozta a várt hatást, a szilárd sampon jó alternatívát jelenthet, melynek egyik nagy előnye, hogy nem kell utána balzsamot, vagy pakolást használni. Létezik már por állagú sampon is, mely szintén a Zero Waste elveit követi.

Természetesen, akinek a haja igényli a balzsam használatát is, azoknak sem kell csüggedniük, mert
számos olyan termék kapható már, amelyek állatkísérlet-mentesek, vegánok, zero waste csomagolásúak és természetes anyagokat tartalmaznak, tehát tökéletesen megfelelnek a környezettudatos életmódunknak.