Szűrés
Gyártó
Terméktípus
Ár (Ft)
1 500 Ft - 24 990 Ft
Termék státusza

Víztisztítás, vízszűrő kancsók

Te is azok közé tartozol, akiknek egyáltalán nem mindegy a bolygónk jövője? Akkor a legjobb helyen jársz! A ZöldCella.hu egy olyan környezettudatos webáruház, ahol nincs helye a környezetszennyezésnek! Vásárolj Zero Waste termékeket és csökkentsd ökológiai lábnyomod úgy, hogy közben élvezed, amit csinálsz!

Célunk, hogy lehetőséget adjunk számodra is kipróbálni a környezettudatos életmódot a szépség- és hajápolás, takarítás és mosás területén túl az étkezés során is!

Bízunk benne, hogy webáruházunkban vásárolva Te is a fenntarthatóság útjára lépsz és ne feledd, ezzel nem csak saját, de szeretteid egészségét is megóvhatod, ráadásul a többször felhasználható környezetbarát termékeknek hála pénztárcádat is megkímélheted!

Víztisztítás az otthonunkba egyszerűen és gyorsan

Manapság már senki számára nem jelent újdonságot az a tény, hogy víztisztítás egy meglehetősen fontos feladat, ha egészségesek szeretnénk maradni. Bár a hazai ivóvizek ásványvíznek minősülnek, mégsem mondhatóak teljesen tisztának, a minőségükön pedig lehet, és néha kell is javítani. Persze a poharunkba kerülő víz emberi fogyasztásra alkalmas, az összetétele sokszor nem a legtökéletesebb, még akkor sem, ha nem fehéredik benne a klór, vagy nem enyhén vörös a benne található vastól. A kemény és lágy víz fogalma napjainkban senki számára nem ismeretlen, a kemény víz pedig nemcsak a mosógépre vagy a vízforralóra nézve jelenthet veszélyt


 

Aggódni persze nem kell, mert a vízszűrésre, víztisztításra ma már rengeteg módszer van, ráadásul sok olyan, amely nem jelent számunkra nagy anyagi befektetést vagy komoly szerkezeti átalakítást a konyhában. Az egyik legolcsóbb megoldás a vízszűrő kancsó, a másik lehetőség pedig a csapra szerelhető vízszűrő.

Vízszűrő kancsók előnyeiről

Ha vízszűrésről van szó, akkor a vízszűrő kancsó az egyik legegyszerűbb megoldás. Ezt a módszert már több mint 40 éve alkalmazzák, és több millió otthonban találhatunk ilyen kancsókat szerte a világon. Hazánkban is sokan kedvelik a vízszűrő kancsókat, mivel kedvező áron juthatunk szűrt vízhez, ráadásul nem termelünk vele annyi hulladékot, mintha palackos vizet vásárolnánk. A vízszűrő kancsók a zero waste elveinek is megfelelnek, hiszen segítségükkel csökken a hulladék.

Csapra szerelhető vízszűrőkről

Amennyiben nemcsak a poharunkba szeretnénk tiszta vizet önteni képletesen és ténylegesen is, hanem mondjuk a lábosba, vízforralóba, de akár a felmosó vödörbe is, akkor érdemes inkább csapra szerelhető vízszűrőt választani. Ez a megoldás nagyon hatékony, ráadásul nem igényel átalakítást, mert a legtöbb csapfajtára könnyedén felszerelhető, ráadásul azt is eldönthetjük, hogy szűrt vagy szűretlen vizet akarunk használni. Mosogatáshoz használhatunk szűretlen vizet, míg a főzéshez, szörpkészítéshez a szűrt víz kerülhet a poharunkba vagy a lábasba.