A megnövekedett rendelések miatt a kiszállítás várhatóan 5-7 napot vesz igénybe. Köszönjük türelmed és bizalmad!
Szűrés
Gyártó
Terméktípus
Ár (Ft)
400 Ft - 16 900 Ft
Termék státusza

Női higiénia

Te is azok közé tartozol, akiknek egyáltalán nem mindegy a bolygónk jövője? Akkor a legjobb helyen jársz! A ZöldCella.hu egy olyan környezettudatos webáruház, ahol nincs helye a környezetszennyezésnek! Vásárolj Zero Waste termékeket és csökkentsd ökológiai lábnyomod úgy, hogy közben élvezed, amit csinálsz!

Célunk, hogy lehetőséget adjunk számodra is kipróbálni a környezettudatos életmódot a szépség- és hajápolás, takarítás és mosás területén túl az étkezés során is!

Bízunk benne, hogy webáruházunkban vásárolva Te is a fenntarthatóság útjára lépsz és ne feledd, ezzel nem csak saját, de szeretteid egészségét is megóvhatod, ráadásul a többször felhasználható környezetbarát termékeknek hála pénztárcádat is megkímélheted!

Női higiénia a környezettudatosság jegyében

Minden nő számára fontos a személyes higiéniája, mely lényegesen eltér a férfiak mindennapi tisztálkodási szokásaitól. Mi, hölgyek nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy olyan kozmetikumokat, eszközöket használjunk, melyeket szeretnünk is, ne csak a funkcionalitást szolgálják. Manapság azonban a környezettudatosság is nagy szerepet kap a mindennapi életünkben, elsőre pedig úgy tűnhet, hogy környezetbarát szokásokat kialakítani a napi higiénia szempontjából, különösen a hölgyeknek igen csak nehéz feladat.


 

Amikor elkezdjük a Zero Waste szerint kialakítani a mindennapjainkat, akkor egyrészt a hulladék minimalizálására kell törekednünk, másrészt pedig a vegyszermentességre. Elsőre a hulladék csökkentése tűnhet nehezebb feladatnak, hiszen annyi egyszer használatos és műanyag terméket használunk. Tudatos gondolkodással és vásárlással persze lépésről lépésre ki tudunk alakítani egy környezettudatos fürdőszobát és a személyes higiéniai szokásokat.

Milyen egy környezettudatos nő fürdőszobája?

Amikor a Zero Waste elvei szerint kezdünk élni, és a fürdőszobánkban is bevinnénk a környezetbarát szemléletet, akkor pár dologra érdemes odafigyelni. A mindennapi, egyszer használatos termékek közül, mint a vattakorong, tisztasági betét stb., érdemes a lehető legtöbbet lecserélni mosható fajtára. A műanyag termékeket, mint a szappantartó, mosdószivacs, vagy a mosdókefe is létezik már környezetbarát anyagból, célszerű inkább ezeket választani. A környezettudatosság másik fontos eleme természetesen az, hogy jól megfontoljunk a piperecikkeinket is.

A természetes termékek használata nem mindig egyezik a vegyszermentességgel, de az irány már nagyon jó. Ha környezettudatosan szeretnénk élni, akkor a kézmosástól a bőrápoláson át a száj higiéniáig olyan termékeket kell keresnünk, melyek természetesek, emellett pedig vegyszermentesek is. A ZöldCella.hu kínálata ebben a tekintetben meglehetősen széles, így könnyen ki tudjuk alakítani a fürdőszobánkat, és persze a mindennapi higiéniai szokásainkat a Zero Waste jegyében.

Neked van már bevásárló zsákod?