Szűrés
Gyártó
Kiszerelés
Ár (Ft)
1 790 Ft - 3 405 Ft
Termék státusza

Fertőtlenítők

Te is azok közé tartozol, akiknek egyáltalán nem mindegy a bolygónk jövője? Akkor a legjobb helyen jársz! A ZöldCella.hu egy olyan környezettudatos webáruház, ahol nincs helye a környezetszennyezésnek! Vásárolj Zero Waste termékeket és csökkentsd ökológiai lábnyomod úgy, hogy közben élvezed, amit csinálsz!

Célunk, hogy lehetőséget adjunk számodra is kipróbálni a környezettudatos életmódot a szépség- és hajápolás, takarítás és mosás területén túl az étkezés során is!

Bízunk benne, hogy webáruházunkban vásárolva Te is a fenntarthatóság útjára lépsz és ne feledd, ezzel nem csak saját, de szeretteid egészségét is megóvhatod, ráadásul a többször felhasználható környezetbarát termékeknek hála pénztárcádat is megkímélheted!

A környezetbarát fertőtlenítő módszerekről

A fertőtlenítés lényeges kérdés, nemcsak a kisgyerekes családokban, de úgy általában mindenhol. Erre a tényre a koronavírus járvány döbbentett rá sokakat, ezért mindenképp lényeges, hogy egyen otthon valamilyen fertőtlenítőszer. De miért is ne lehetne ez természetes, környezettudatos vagy vegyszermentes? Amikor fertőtlenítőről beszélünk, akkor a Domestos és a hipó ugrik be a legtöbbeknek, melyek valóban hatékonyak, de nem kevésbé ártalmasak, legyen szó a bőrünkről vagy a környezetről.


3termék13

A forró víz már önmagában is jó módszer a padló vagy a bútorok fertőtlenítésére, de ha mindenképp szeretnénk fokozni a hatását, használhatunk például citromsavat, esetleg szódabikarbónát. Emellett a gőztisztító berendezések is hatékonyak ebben a kérdésben, ráadásul vegyszermentesen üzemelnek. A mindennapi takarítás során számos lehetőségünk van arra, hogy ne csak tiszta, de baktériummentes is legyen az otthonunk, mindez környezettudatos módon.

Fertőtlenítés, nemcsak a konyhában vagy a fürdőben

A fertőtlenítés természetesen nemcsak a padlót, a használati tárgyakat vagy a bútorok érinti. Az őszi, téli időszakban a levegőt sem árt fertőtleníteni, hiszen rengeteg a megfázás és az egyéb légúti megbetegedés. A COVID járvány miatt pedig nemcsak ezekben az időszakokban érdemes fertőtlenítésről gondoskodni, hanem egész évben. A levegő fertőtlenítésére már régóta használják az illóolajokat, melyek tehetünk egy kis tálba fűtés időszakban a fűtőtestre, párologtatóba, de akár aromadiffúzorba is.

Az aromadiffúzorok manapság nagyon népszerűek, segítségükkel pedig könnyen fertőtleníthető a levegő a megfelelő illóolajjal. A szibériai fenyő, a teafaolaj és a levendula mind természetes fertőtlenítő hatással bírnak, így a betegség után, de akár a betegség alatt is érdemes csepegtetni belőlük pár cseppet az egészséges, tiszta levegő érdekében. Az olajok minősége viszont lényeges, csak minőségi, természetes, organikus olajokat használjunk, olyanokat, melyek adalék és színezékmentesek.

Neked van már bevásárló zsákod?