Szűrés
Gyártó
Terméktípus
Ár (Ft)
400 Ft - 16 900 Ft
Termék státusza

Férfi higiénia

Te is azok közé tartozol, akiknek egyáltalán nem mindegy a bolygónk jövője? Akkor a legjobb helyen jársz! A ZöldCella.hu egy olyan környezettudatos webáruház, ahol nincs helye a környezetszennyezésnek! Vásárolj Zero Waste termékeket és csökkentsd ökológiai lábnyomod úgy, hogy közben élvezed, amit csinálsz!

Célunk, hogy lehetőséget adjunk számodra is kipróbálni a környezettudatos életmódot a szépség- és hajápolás, takarítás és mosás területén túl az étkezés során is!

Bízunk benne, hogy webáruházunkban vásárolva Te is a fenntarthatóság útjára lépsz és ne feledd, ezzel nem csak saját, de szeretteid egészségét is megóvhatod, ráadásul a többször felhasználható környezetbarát termékeknek hála pénztárcádat is megkímélheted!

Férfi higiénia a Zero Waste elvei alapján? Nem lehetetlen!

Sokan azt gondolják, hogy a hölgyek számára fontosabb a jó megjelenés, de a környezettudatos szemlélet is. Ez egy általánosítás, és nem is teljesen fedi a valóságot. Egy férfi esetében is lehet fontos a megjelenés, az ápoltság, de az élhetőbb környezet kialakítása is. Mivel a szépségipar elsősorban a nőket célozza végtelen számú termékkel, ezért sokszor a férfiak higiéniája a környezettudatosság szempontjából feledésbe is merül. De miért is ne élhetnének a férfiak is a Zero Waste jegyében, és alakíthatnák ki ezen elvek alapján a higiéniás szokásaikat?


 

Az alapvető higiénia nem is különbözik annyira a férfiak és a nők esetében. Hiszen mindenkinek szüksége van szappanra, samponra, tusfürdőre, melyek ugyan különböző igények alapján készülnek, de bármilyen haj vagy bőrtípusról van szó, lehet találni vegyszermentes változatot, ami nemcsak a bőrünk vagy a hajunk számára lesz sokkal egészségesebb, de még a környezetünk számára is. Ezen termékek csomagolása is követheti a Zero Waste elveit, tehát lebomló anyagból is készülhet.

A hulladék és vegyszermentes férfi piperecikkekről

A környezettudatos fürdőszoba kialakítása legalább annyi tudatosságot igényel az urak részéről, mint a hölgyek esetében. Először is gondoljunk végig a mindennapi használati tárgyakat, amikor a tisztálkodás során használunk, a szivacs itt is lecserélhető környezettudatosabb típusra, ahogyan a borotva esetén is érdemes olyan fajtát választani, ami többször is használható, és nem egyetlen borotválás után megy a kukába.

A férfi szépségápolási termékeke sem feltétlen merülnek ki a tusfürdőben és a samponban. Szerencsére borotvahab, szakáll és bajuszápoló, de akár dezodor is kapható már vegyszermentes kivitelben. A ZöldCella.hu kínálata is segítségünkre lehet abban, hogy környezetbarát fürdőszobai szokásokat alakíthassunk ki, legyen szó tisztálkodásról vagy borotválkozásról. A tudatos vársárlás sokat segíthet abban, hogy élhetőbb jövőt teremtsünk a leszármazottainknak.

Neked van már bevásárló zsákod?