15% kedvezmény emésztést segítő mate teákra!

2024.05.31.
Vége
0
nap
:
0
óra
:
0
perc
:
0
mp
Szűrés
Gyártó
Terméktípus
Ár (Ft)
390 Ft - 10 770 Ft
Termék státusza

Aromaterápia

Te is azok közé tartozol, akiknek egyáltalán nem mindegy a bolygónk jövője? Akkor a legjobb helyen jársz! A ZöldCella.hu egy olyan környezettudatos webáruház, ahol nincs helye a környezetszennyezésnek! Vásárolj Zero Waste termékeket és csökkentsd ökológiai lábnyomod úgy, hogy közben élvezed, amit csinálsz!

Célunk, hogy lehetőséget adjunk számodra is kipróbálni a környezettudatos életmódot a szépség- és hajápolás, takarítás és mosás területén túl az étkezés során is!

Bízunk benne, hogy webáruházunkban vásárolva Te is a fenntarthatóság útjára lépsz és ne feledd, ezzel nem csak saját, de szeretteid egészségét is megóvhatod, ráadásul a többször felhasználható környezetbarát termékeknek hála pénztárcádat is megkímélheted!

Milyen illóolajat válasszunk az aromaterápiához?

Biztos mindenki tapasztalta már, hogy megérzett valamilyen kellemes illatot, ami aztán rögtön elvarázsolta. Amellett, hogy az illatok jótékony hatással vannak a lelkünkre, még az egészségünkre is hasznosak lehetnek. Az aromaterápia már hazánkban is egyre elterjedtebb, és egyre többen használják immunerősítésre, fejfájáskezelésre, fertőtlenítésre, de a stresszt is csökkenthetjük a segítségével. Az aromaterápia persze túlmutat azon, hogy kellemes illatokat szagolgatunk. Megfelelő illóolajra van szükség, szerencsére a kínálat ebben a tekintetben már nagyon széles.


 

De egyáltalán nem mindegy, milyen illóolajokat használunk az aromaterápia során. Ma már illóolajból is sokféle van, nemcsak illat, de márka tekintetében is. Találhatunk olcsóbb és drágább fajtákat, de ha választunk, ne az ár döntsön, hanem az illóolajban lévő összetevők. Érdemes inkább olyan illóolajokat választani, amelyek természetesek, egyszersmind vegyszermentesek. Azt gondolhatnánk, hogy mivel növényi olajokról van szó, mind 100 %-ban természetesen, de ez nem feltétlen van így.

Aromaterápia, ami mindig velünk lehet

Az aromaterápia jótékony hatásai vitathatatlanok, viszont sokan nagyon helyhez kötöttnek tartják. A legtöbben kerámia párologtatót vagy elektromos aromadiffúzort használnak, így a kellemes és jótékony illatok csak az otthonunkra, esetleg a munkahelyükre korlátozódnak. Ám ennek nem feltétlen kell így lennie, ugyanis a gyógyító illatokat egy nyaklánc formájában akár mindennap magunkkal vihetjük az orvoshoz, bevásárolni, vagy csak egy kellemes séta során. Az aromaterápiás nyakláncok tartósak, így sokáig használhatóak, a hozzájuk tartozó betét pedig mosható, tehát nem egyszer használatos.

Az utántöltő betétek színes kis korongok, így akár színterápiával is kombinálhatjuk a kellemes illatok hatását. Az aromaterápiás nyakláncok teljesen beleillenek a Zero Waste alapelvei közé, így tehát ha az aromaterápia hívei vagyunk, nem kell lemondanunk erről csak azért, mert hulladék és vegyszermentesen szeretnénk élni.