15% kedvezmény emésztést segítő mate teákra!

2024.05.31.
Vége
0
nap
:
0
óra
:
0
perc
:
0
mp
Szűrés
Gyártó
Terméktípus
Ár (Ft)
950 Ft - 4 400 Ft
Termék státusza

Baba higiénia

Te is azok közé tartozol, akiknek egyáltalán nem mindegy a bolygónk jövője? Akkor a legjobb helyen jársz! A ZöldCella.hu egy olyan környezettudatos webáruház, ahol nincs helye a környezetszennyezésnek! Vásárolj Zero Waste termékeket és csökkentsd ökológiai lábnyomod úgy, hogy közben élvezed, amit csinálsz!

Célunk, hogy lehetőséget adjunk számodra is kipróbálni a környezettudatos életmódot a szépség- és hajápolás, takarítás és mosás területén túl az étkezés során is!

Bízunk benne, hogy webáruházunkban vásárolva Te is a fenntarthatóság útjára lépsz és ne feledd, ezzel nem csak saját, de szeretteid egészségét is megóvhatod, ráadásul a többször felhasználható környezetbarát termékeknek hála pénztárcádat is megkímélheted!

A babaápolás is lehet hulladékmentes és környezetbarát

Nem is gondolnánk, egy kisbaba megszületésétől egészen addig, amíg szobatiszta nem lesz, több tonnányi szemét keletkezik pusztán a pelenkák és a nedves törlők használata miatt. Persze sokan nem is tudják, hogy lenne már erre is alternatíva a mosható pelenkák és törlőkendők használatával, de ezeket a legtöbben nagyanyáink textil pelenkáival azonosítják. Ha a mosható megoldás mellett még nem tennénk le a voksunk, számos más módon tehetünk a környezetünkért, ha megfelelő babaápoló szereket választunk.


12termék112

A Zero Waste elvének csak az egyik alappillére a többször használatos tárgyak használata, a másik természetesen a vegyszermentesség, melyet igen is célszerű a babaápolás során is szem előtt tartani. Minél kevesebb hulladékot termelünk, illetve minél kisebb méretékben szennyezzük vizeinket vegyszerekkel, színezékekkel és adalékokkal, annál élhetőbb jövőt teremthetünk gyermekünk számára. Ezt pedig már a róla való gondoskodással is elkezdhetjük.

Miért fontos, hogy kisbabánk ápolásában is a környezettudatos elveket kövessük?

Amellett, hogy a Zero Waste életmód segítségével csökkenteni tudjuk ökológiai lábnyomunkat, más érdek is amellett szólnak, hogy kisbabánk ápolását környezetbarát módon folytassuk. Mert gondoljunk csak bele, hogy milyen vegyszerek és mesterséges anyagok lehetnek egy popsikrémben, vagy egy nedves törlőkendőn. Pedig természetes bababőr barát termékeket is használhatnánk, amelyek esetében kisebb az allergia kialakulásának kockázata. Természetesen nemcsak a legkisebbek esetében használhatunk műanyag és vegyszermentes termékeket.

Már viszonylag kis korban megkapja a gyermek az első fogkeféjét, amikor már kibújnak az első fogacskák, és elkezdőik a szilárd ételek fogyasztása. De miért választanánk egy műanyag fogkefét, amikor környezetbarát megoldás is létezik már erre, ami tartósabb, és ugyanolyan hatékony. A ZöldCella.hu kínálatában számos környezetbarát babaápolási terméket találunk, melyek használatával csökkenteni tudjuk ökológiai lábnyomunkat egy élhetőbb jövő érdekében.