A megnövekedett rendelések miatt a kiszállítás várhatóan 5-7 napot vesz igénybe. Köszönjük türelmed és bizalmad!
Szűrés
Gyártó
Terméktípus
Ár (Ft)
400 Ft - 10 990 Ft
Termék státusza

Szappanok

Te is azok közé tartozol, akiknek egyáltalán nem mindegy a bolygónk jövője? Akkor a legjobb helyen jársz! A ZöldCella.hu egy olyan környezettudatos webáruház, ahol nincs helye a környezetszennyezésnek! Vásárolj Zero Waste termékeket és csökkentsd ökológiai lábnyomod úgy, hogy közben élvezed, amit csinálsz!

Célunk, hogy lehetőséget adjunk számodra is kipróbálni a környezettudatos életmódot a szépség- és hajápolás, takarítás és mosás területén túl az étkezés során is!

Bízunk benne, hogy webáruházunkban vásárolva Te is a fenntarthatóság útjára lépsz és ne feledd, ezzel nem csak saját, de szeretteid egészségét is megóvhatod, ráadásul a többször felhasználható környezetbarát termékeknek hála pénztárcádat is megkímélheted!

Környezettudatos kézmosás? Használjunk szappant!

A kézmosás egy alapvető cselekvés, amit naponta többször is elvégzünk. Nemcsak alapvető higiéniáról van szó, de a betegségek megelőzésében, tovább adásában is fontos szerepe van annak, hogy rendszeresen kezet mossunk. A boltok polcai manapság roskadásig vannak szappanokkal és folyékony szappanokkal, a mi felelősségünk, hogy olyat használjunk, ami hatékony, természetes, de emellett környezettudatos is.


 

A szappan használata már önmagában is jó kezdet, hogy a környezettudatosság elvét kövessük, hiszen a legtöbb szappan csomagolása már nem tartalmaz műanyagot, ellentétben a folyékony szappan flakonjával. Ma már azonban olyan szappanok is vannak, melyek vegyszermentesek és természetes anyagból készülnek, de még a csomagolásuk is a Zero Waste irányelveit követi, tehát 100 %-ban lebomló, így nem terheli a környezetet. Környezetbarát szappan tekintetében a termékkínálat meglehetősen széles, így ki tudjuk választani a bőrtípusunknak legjobban megfelelőt.

És ha már szappan, akkor arról se feledkezzünk meg, hogy a szappant valahol tartanunk is kell. A műanyag szappantartók nem felelnek meg a környezettudatos szemléletnek, ám számos olyan szappantartó létezik, ami igen. Egyrészt használhatunk kerámiából készült darabokat, de organikus anyagból készült horgolt szappanzsákot, de létezik biopamut szappantartó is. A környezettudatosság
jegyében erre is érdemes odafigyelni, hiszen a Zero Waste egyik alappillére, hogy minél kevesebb műanyagot használjunk.

Ha mindenképp ragaszkodunk a folyékony szappanhoz

Természetesen vannak olyanok is, akik valamiért nem kedvelik a szappant, és nem szeretnének lemondani a folyékony szappan használatáról. A ZöldCella.hu kínálatában természetesen találhatunk olyan környezetbarát, vegyszermentes folyékony szappanokat is, melyek megfelelnek a Zero Waste irányelveinek, és a használatukkal nemcsak a bőrünket kíméljük, de a környezetet is. Ez egyrészt az összetételükből adódik, másrészt a csomagolásuk is a környezettudatos szemléletet követi.

Neked van már bevásárló zsákod?