Szűrés
Gyártó
Terméktípus
Ár (Ft)
400 Ft - 16 900 Ft
Termék státusza

Arcápolók, bőrápolók

Te is azok közé tartozol, akiknek egyáltalán nem mindegy a bolygónk jövője? Akkor a legjobb helyen jársz! A ZöldCella.hu egy olyan környezettudatos webáruház, ahol nincs helye a környezetszennyezésnek! Vásárolj Zero Waste termékeket és csökkentsd ökológiai lábnyomod úgy, hogy közben élvezed, amit csinálsz!

Célunk, hogy lehetőséget adjunk számodra is kipróbálni a környezettudatos életmódot a szépség- és hajápolás, takarítás és mosás területén túl az étkezés során is!

Bízunk benne, hogy webáruházunkban vásárolva Te is a fenntarthatóság útjára lépsz és ne feledd, ezzel nem csak saját, de szeretteid egészségét is megóvhatod, ráadásul a többször felhasználható környezetbarát termékeknek hála pénztárcádat is megkímélheted!

Szépülhet a bőrünk környezettudatosan is!

A bőrünk egészsége nem elhanyagolható kérdés, de valóban szükségünk van minden krémre, pacsulira, és kencére, mit csak a boltok polcain találhatunk? A bőrápolás és az arcápolás napi rutinja ma már a Zero Waste elvét is követheti, amely a gyakorlatban azt jelenti, hogy egyrészt az egyszer használatos vattakorongok helyett mosható fajtát használunk, másrészt pedig természetes, illetve vegyszermentes kozmetikumokat választunk. Bele sem gondolunk igazán, hogy a kedvenc bőrápoló krémünkben vagy arclemosónkban valójában mi is van.


 

A legtöbb drága termék számos olyan adalékot, színezéket és mesterséges anyagot tartalmaz, amire valójában nem is tesz olyan jót a bőrünknek, a környezetről már nem is beszélve. Mert gondoljunk csak bele, a kozmetikumok valamilyen úton-módon a lefolyóban végzik, ezzel is szennyezve a vizeket. Egyes termékek alumínium származékokat, ásványi olaj származékokat, kémiai fényvédő vegyületeket és szintetikus színezékeket tartalmaznak, melyek a bőrünk szempontjából sem túlkedvezőek.

Milyen is egy környezetbarát arclemosó vagy bőrápoló?

Amennyiben nemcsak a bőrünk épsége, de az élhető környezet megőrzése is fontos számunkra, akkor olyan arclemosó és bőrápoló termékeket érdemes használunk, melyek a Zero Waste elvei alapján természetesen vagy vegyszermentesek. A Zöldcella webáruház kínálatában számos olyan bőrápoló és arctisztító készítményt találhatunk, melyek természetesen alapanyagból készülnek, oldószer és szennyezés mentes növényi olajt használnak fel hozzájuk, nem tartalmaznak szintetikus színező és illatanyagokat.

A környezettudatos személet jegyében természetesen nemcsak az lesz lényegese, hogy vegyszermentes kozmetikumokat használjunk, hanem az is, hogy a hulladéktermelést arctisztítás és bőrápolás közben a minimumra csökkentsük. Ezt úgy tehetjük meg a legkönnyebben, hogy mosható korongot használunk vattakorong helyett, és a fürdőszivacsból is olyat választunk, ami tartós és évekig is használható, bambuszból, illetve textil anyagból készül. Egy kis odafigyeléssel élhető bolygót hagyunk hátra az unokáinknak.

Neked van már bevásárló zsákod?