Csatlakozz velünk a műanyagmentes júliushoz! 10% kedvezmény környezetbarát háztartási eszközökre, még ennyi ideig:

2024.07.21.
Vége
0
nap
:
0
óra
:
0
perc
:
0
mp
Szűrés
Gyártó
Ár (Ft)
690 Ft - 2 525 Ft
Termék státusza

Mosóparfümök

Te is azok közé tartozol, akiknek egyáltalán nem mindegy a bolygónk jövője? Akkor a legjobb helyen jársz! A ZöldCella.hu egy olyan környezettudatos webáruház, ahol nincs helye a környezetszennyezésnek! Vásárolj Zero Waste termékeket és csökkentsd ökológiai lábnyomod úgy, hogy közben élvezed, amit csinálsz!

Célunk, hogy lehetőséget adjunk számodra is kipróbálni a környezettudatos életmódot a szépség- és hajápolás, takarítás és mosás területén túl az étkezés során is!

Bízunk benne, hogy webáruházunkban vásárolva Te is a fenntarthatóság útjára lépsz és ne feledd, ezzel nem csak saját, de szeretteid egészségét is megóvhatod, ráadásul a többször felhasználható környezetbarát termékeknek hála pénztárcádat is megkímélheted!

Illatos ruhák a mosógépből a Zero Waste jegyében

Akik a környezetbarát mosás mellett teszik le a voksukat, szembe kell nézniük azzal a ténnyel, hogy bár a mosószóda és a mosódió hatékony megoldás a ruhák tisztítására, az illatosításukra már nem, ugyanis nem illatmentesek. A legtöbb vegyszeres mosószernek már van valamennyi illata, ha pedig további illatosításra vágyunk, csak egy kis öblítőt laccsantunk az öblítő rekeszbe, és kész. Természetesen az illatosítás a Zero Waste jegyében is megoldható, ugyanis léteznek már környezetbarát mosóparfümök, de sokan használnak illóolajokat is.


 

Ahogyan öblítőből is rengetegféle illat létezik már, úgy mosóparfümből is sok-sok illatból válogathatunk. Sokszor éri az a vád a természetes és környezetbarát módszereket, hogy milyen csekély a választék, be kell érni egy-két illattal, vagy csak a hagyományos, citrusos illatokkal kell beérnünk. Ez egyáltalán nem igaz. Mosóparfümből is már rengetegféle van, elegáns, erős illatok, és kellemes lágy aromák egyaránt. De mitől is lesz környezetbarát egy mosóparfüm?

Hogyan működik a környezetbarát mosóparfüm?

A környezetbarát mosóparfümök egyik lényeges tulajdonsága, hogy nem tartalmaznak vegyszereket, adalékokat és színezékeket, tehát nem károsítják a környezetet. Emellett azonban hatékonyak is, így a ruhák kellemes illatot fognak árasztani a szekrényedben napokig. A környezetbarát mosóparfümök igazából ugyanúgy működnek, mint vegyszeres társaik, csak 20-30 csepp kell belőlük a mosógép öblítőrekeszébe, és már indulhat is a mosás. Az illat intenzitása természetesen csökkenthető vagy növelhető attól függően, mennyi mosóparfümöt használsz.

Mivel nem tartalmaznak vegyszereket, attól sem kell tartani, hogy a ruhákat károsítják, kifakítják, esetleg foltot hagynak. A ZöldCella.hu kínálatában számos illat megtalálható, így könnyedén kiválaszthatod a számodra legkellemesebb illatokat a környezettudatosság jegyében. A Zero Waste életmóddal sokat tehetünk a környezetünkért, de nem kell lemondanunk az illatos ruhákról sem.