Az acai bogyók a brazíliai esőerdőkben őshonos pálmafa bogyótermései. Az amazóniai bennszülöttek már évszázadok óta fogyasztják. Ma egyike a jól ismert „szupergyümölcsöknek”. Az erős antioxidáns hatású, értékes tápanyagokban gazdag acai segíthet az immunrendszer erősítésében, a fizikai erőnlét és az állóképesség növelésében, a káros szabad gyökök semlegesítésében, az egészség megőrzésében. Jótékony hatással lehet az emésztőrendszeri problémákra, a szív- és érrendszerre, hozzájárulhat a normál koleszterinszint fenntartásához.
Miből áll az OXY 3™?
Az OXY 3™ természetes kombinációja a vörös szőlőnek, likopinnek és a rezveratrolnak.
A likopin a paradicsomban is természetesen jelen lévő karotinoid. Jellegzetes vörös színe van.
A rezveratrol a növényekben termelődő természetes anyag. A növény sérülése vagy gombás fertőzése esetén termelődik, része a védelmi reakciónak.
Összetevők: acai, OXY 3™ 10% (OXY 3™ egy Optima által szabadalmaztatott keveréke a vörös szőlőnek, likopinnek és a rezveratrolnak), fruktóz, citromsav, antioxidáns: aszkorbinsav, tartósítószer: kálium-szorbát
Felhasználási javaslat:
A acai gyümölcslé közvetlenül az üvegből kiöntve is fogyasztható (20 ml/nap), de hígítható vízzel vagy más italokkal is.
Mint minden természetes gyümölcslének a acainak is íze és színe tételenként eltérhet, de ez nem befolyásolja a termék minőségét.
Használati útmutató:
Fogyasztás előtt az üveg tartalmát jól rázza fel. Felbontás után hűvös sötét helyen + 4 °C hőmérsékleten (hűtőszekrényben) tárolandó.
Felbontás után 1 hónapig fogyasztható.
Figyelmeztetés:
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget nem szabad túllépni!
A terméket gyermekek elől gondosan el kell zárni!
Terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott! Csecsemőknek nem ajánlott!