MH Manuka Méz 250+ MGO™, 250g
MH Manuka Méz 250+ MGO™, 250g
13 970 Ft

MH Manuka Méz 250+ MGO™, 250g

MH Manuka Méz 250+ MGO™, 250g
MH Manuka Méz 250+ MGO™, 250g
MH Manuka Méz 250+ MGO™, 250g
MH Manuka Méz 250+ MGO™, 250g
MH Manuka Méz 250+ MGO™, 250g
MH Manuka Méz 250+ MGO™, 250g
MH Manuka Méz 250+ MGO™, 250g
MH Manuka Méz 250+ MGO™, 250g
MH Manuka Méz 250+ MGO™, 250g

Prémium új-zélandi MGO 250+ Manuka méz, természetes metilglioxál-tartalom tanúsítvánnyal. Minden egyes üveg, visszavezethető ahhoz a méhészhez, aki a kaptárból "kitermelte". Manuka mézünk, a világszerte népszerű csodálatos ízzel és a sima, bársonyos textúrával is rendelkezik.

Gyártó
MannaVita
Kiszerelés
250 g
Rendelhető, hosszabb szállítási idő
13 970 Ft
vagy
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett

Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett

Kedvező garanciális feltételek

Kedvező garanciális feltételek

100%-ban magyar vállalkozás

100%-ban magyar vállalkozás

Többszáz környezetbarát termék, azonnal raktárról!

Többszáz környezetbarát termék, azonnal raktárról!

Részletek

Minden Manuka Health manuka méz garantáltan 100%-ban új-zélandi eredetű: minden egyes üveg, visszavezethető ahhoz a méhészhez, aki a kaptárból "kitermelte".

A Manuka Méz 250+ MGO™, 250g prémium minősítésű új-zélandi manuka méz, amelyben megbízhat!

Fenntartható módon, Új-Zéland távoli, érintetlen részein lévő méhészetekből származik, és speciális mézüzemünkben tökéletesítjük, teszteljük és csomagoljuk.
A folyamat minden egyes lépésénél szakértő gondossággal, a lehető legkisebb beavatkozással biztosítjuk, hogy a manuka méz megőrizze egyedülálló természetes tulajdonságait.

A Manuka Health Manuka mézeknek az MGO tartalmát, hatékonyságát és tisztaságát, rendszeresen ellenőrzik és hitelesítik.

Tudományos bizonyítékok igazolják, hogy a metilglioxál (MGO) az új-zélandi manuka mézben, a természetesen előforduló egyik kulcsfontosságú összetevő.
Az MGO-tartalom nagymértékben változhat, ezért minden egyes gyártási tétel vizsgálata fontos az MGO-tartalom garantálása érdekében.

Minden gyártási tételt háromszorosan tesztelünk, hogy teljesen biztosak legyünk a tisztaságban, a minőségben és az MGO hatékonyságában, valamint az UMF Association és az új-zélandi kormány Elsődleges Ipari Minisztériumának független minőségi és hitelességi tanúsítványával is rendelkezünk.

Kiszerelés: 250g

Hogyan válasszunk MGO faktort?

 • Az MGO250 alkalmas az immunrendszer erősítésére és enyhébb betegségek kezelésére (torokfájás, megfázás, láz, fejfájás stb.) 
 • Az MGO400 az ellenálló fertőzések ellen, gyulladásokra és gyomorsav kezelésére ajánljuk.
 • Az MGO550 a Staphylococcus, a Helicobacter pylori, a candida és más nehezen megszűnő fertőzések esetén ajánlott.

Adagolási tudnivalók:

 • Bizonyos mértékű kristályosodás előfordulhat, ez nincs befolyással a termék minőségére.
 • Fogyasszon naponta 3 teáskanállal, önmagában.
 • Külsőleg is alkalmazható.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, 15-25°C fok között.

Figyelmeztetés:

 • 12 hónapos kor alatti gyermek ne fogyassza.
 • Amennyiben allergiás a méhészeti termékekre, ne fogyassza.

A manuka méz használata

Kanalazza, kenegesse, csepegtesse, keverje: a manuka méz sokoldalú, egyszerűen használható és nagyon ízletes.

 • A fogyasztás legjobb módja, ha közvetlenül a kanálról esszük.
 • Keverhetjük meleg vízbe, teába vagy kávéba is.
 • Remekül helyettesíti a finomított cukrot, és tökéletes kísérője a reggelinek és turmixoknak. 

A manuka méz természetes feltöltődést biztosít edzés előtt vagy után, egészséges csemege a gyerekek ebédjéhez, és tökéletes frissítő, amely nem okoz semmiféle lehangoltságot.

Alkalmazása belsőleg ajánlott az alábbi esetekben:

 • H. pylori
 • MRSA
 • Candida
 • Gyomorfekély
 • Gyomorhurut
 • Torokgyulladás
 • Felfázás, Láz
 • Immungyengeség

Belsőleg a manuka méz nagyon áldásos az emésztőrendszer számára. A kórokozók a gyomorban és a belekben elszaporodva lassíthatják az emésztés folyamatát, miközben olyan kellemetlen panaszokat okoznak, mint a puffadás, a hányinger, a székrekedés, a hasmenés vagy a görcsök. A manuka méz sok esetben képes orvosolni ezeket a problémákat.

A benne lévő antioxidánsok segítenek megsemmisíteni a szervezetben található szabadgyököket. A manuka méz a levegőbe jutva higroszkopikus környezetet tud létrehozni. Ezzel képes fertőtleníteni a sebeket, elősegíti az új bőrszövetek kifejlődését, és megakadályozza, hogy a kötszer a sebre ragadjon. Az újabb felfedezéseknek köszönhetően hamarosan akár átveheti a vezető szerepet a sebkezelésben.

A manuka méz tárolása

Minden mézünk 100%-ban természetes, ezért a szín, az állag és az íz gyártási tételenként némileg változhat, és az érleléssel fejlődhet (akárcsak a jó bor).

A manuka mézet a kamrában kell tárolni, nem a hűtőben. A hideg hőmérséklet a méz kristályosodását eredményezheti (de ne aggódjon, a méz ettől még fogyasztható).

A méz természetes tulajdonságainak védelme érdekében kerülje a tartósan magas hőhatásnak való kitettséget.

Profi tipp: ha a hangyák ugyanúgy szeretik a Manuka mézet mint Ön, ezért tartsa az üveget egy sekély, vízzel teli tálban (a hangyák nem tudnak úszni!). :-)

100%-ban Új-Zélandi Manuka méz

A Manuka Health büszke arra, hogy Új-Zélandon működik. Minden egyes üveg mézünket itt, Új-Zélandon tesztelünk és csomagolunk.

Sok manuka mézzel foglalkozó vállalattól eltérően, a Manuka Health tulajdonában van a teljes folyamat a kaptártól az üvegig. A 20 000 méhcsaládtól és a magasan képzett méhészcsapattól kezdve a gondos kitermelésen, feldolgozáson, minőségvizsgálaton és csomagoláson át.
A méz feldolgozása, az erre a célra épített saját létesítményeinkben történik. Úgy véljük, hogy ez elengedhetetlen az igazán kivételes manuka méz előállításához.

A manuka méz és a propolisz tudományának vezetőiként és úttörőiként éveket töltöttünk azzal, hogy felfedezzük, e valóban csodálatos méhészeti termékek titkait és rendkívüli természetes tulajdonságait. Kutatócsoportunk folyamatos munkája segít nekünk olyan megbízható termékeket létrehozni, amelyek valódi változást hoznak az emberek életében.

A manuka mézben található MGO, egy fontos terápiás komponens, melynek mértéke segít megállapítani az adott méz antibakteriális koncentrációját. Minél magasabb az MGO, annál erősebb az antibakteriális ereje az adott méznek. Ez a faktor állandó a mézben és mg / kg-ban mérik.
Az MGO bejegyzett névjegy és csak a független, Új-Zéland által elismert laboratóriumokban tesztelt méz csomagolására kerülhet ez a címke, amely elismeri gyógyászati tulajdonságait.

A fenntarthatóság a szívügyünk

Méhészként és a természetes jólét elkötelezett híveiként a fenntarthatóság és a környezeti felelősségvállalás áll tevékenységünk középpontjában. Eltökélten törekszünk arra, hogy prémium minőségű új-zélandi méhészeti termékeinket fenntartható módon állítsuk elő. Ez azt jelenti, hogy soha nem kötünk kompromisszumot méheink egészségével kapcsolatban, és biztosítjuk, hogy az új-zélandi természet érintetlen szépségét az elkövetkező generációk számára is megőrizzük.   

A méheinkről való gondoskodás elsődleges fontosságú, nemcsak a mi érdekünkben, hanem az egész ökoszisztéma érdekében.

Méhészcsapatunk élen jár a fenntartható méhészkedésben, és egész éves méhegészségügyi programmal rendelkezünk. A kaptárak gondos ellenőrzése és elhelyezése biztosítja az egészséges méhcsaládokat és a kiváló minőségű mézet, mind a méheknek, mind nekünk (és Önnek!).

Soha nem töltjük túl a kaptárainkat - a fejlett térképezési technológia lehetővé teszi számunkra, hogy felmérjük a manuka virágok mennyiségét egy adott területen, így tudjuk, hogy pontosan hány méhcsaládot helyezhetünk el, hogy a méheink jól éljenek.

A "nem manuka" szezonban méhcsaládjainkat Új-Zélandon széles körben helyezzük el, ahol a méhek könnyen hozzáférnek a sok virágzó növényhez, és természetes beporzást biztosíthatnak, hogy gazdagítsák a földet és a növényvilágot.

Soha nem használunk antibiotikumokat vagy hormonokat, és ha szükséges, csak szerves gyomirtást alkalmazunk, hogy a méhcsaládok körüli területet tisztán tartsuk.

Méhészeink a méhek egészségének szakértői, akik büszkén osztják meg újításaikat a szélesebb méhészközösséggel a méhek és a méhészek javát szolgálva világszerte.

Összetevők: új-zélandi manuka méz.

Tájékoztatás: az étrend-kiegészítõk az érvényben levõ európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minõsülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítõk kedvezõ élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérõ lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatást tulajdonítani. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelõorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevõk bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektõl elzárva tartandó!

Adatok
Vonalkód
9421023628933
Tulajdonságok
100%-ban növényi eredetű
Származás
Új-Zéland
Bio élelmiszer
Igen
Cikkszám
ZCMV628933
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek

Te is azok közé tartozol, akiknek egyáltalán nem mindegy a bolygónk jövője? Akkor a legjobb helyen jársz! A ZöldCella.hu egy olyan környezettudatos webáruház, ahol nincs helye a környezetszennyezésnek! Vásárolj Zero Waste termékeket és csökkentsd ökológiai lábnyomod úgy, hogy közben élvezed, amit csinálsz!

Célunk, hogy lehetőséget adjunk számodra is kipróbálni a környezettudatos életmódot a szépség- és hajápolás, takarítás és mosás területén túl az étkezés során is!

Bízunk benne, hogy webáruházunkban vásárolva Te is a fenntarthatóság útjára lépsz és ne feledd, ezzel nem csak saját, de szeretteid egészségét is megóvhatod, ráadásul a többször felhasználható környezetbarát termékeknek hála pénztárcádat is megkímélheted!