A megnövekedett rendelések miatt a kiszállítás várhatóan 5-7 napot vesz igénybe. Köszönjük türelmed és bizalmad!

Bambusz szélcsengő, 6 rudas közepes

A Bambusz Szélcsengő gyönyörű kiegészítő, mely megfelel dekorációként kint a kertben, udvaron, teraszon, vagy akár bent a lakásban is, és úgy tartják, hogy a szélcsengő segít megteremteni a harmóniát az ember és a természet öt eleme között.

Gyártó
AWG
Kiszerelés
1 db
Nincs raktáron, beérkezésről érdeklődj
2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
vagy
Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

100%-ban magyar vállalkozás

100%-ban magyar vállalkozás

Többszáz környezetbarát termék, azonnal raktárról!

Többszáz környezetbarát termék, azonnal raktárról!

Részletek

A Feng shui szerint a szélcsengők szinkronitást hoznak létre az emberek és a természet öt eleme, azaz a fa, a tűz, a föld, a fém és a víz között. Minél édesebb, számunkra kedvesebb hangot ad ki a szélcsengő, annál jelentősebb szerencsét hoz. Ha a megfelelő anyagokból készült szélcsengőket a megfelelő helyekre helyezik, akkor gazdagságot, egészséget és békét hoznak a házba, illetve mindenhová, ahol hallják.
Úgy tartják, hogy a szellő fújásával a harangjátékból kiszűrődő édes dallam szerencsét és pozitivitást hoz a házba, üdvözli az arra járókat. Fontos, hogy hagyjuk a természetre a hangok képződését, ne kézzel mozgassuk.
Hová akasszuk?
A szélcsengőt természetes, szellős helyre kell akasztani, esetleg ablakba vagy az erkélyre. Elsősorban kültérre, eresz sarkára, kapu közelébe, teraszra, mert a szél csak így tudja mozgatni, megszólaltatni. Ne ütközzön semmihez. Bármennyire is szép, oda kell adnunk az elemeknek ez egyfajta felajánlás is.
Hová ne akasszuk?
A szélcsengőnek szabad mozgás kell, ezért nem szabad az ajtóra vagy falak közelébe akasztani, mert ez képes megzavarni az energiaegyensúlyt, melyek lefékezik a hatását.
A natúr bambusz szélcsengő a természetesség, békesség, vendégszeretet hírhozója.
A 6 rudas szélcsengőnél a hat szintén univerzális szerencseszám, a családot, a család jóllétét, gyarapodását, a hosszú életet jelenti.
Kézi gyártással készültek Indonéziában, egyedi hangjátékuk elbűvölő hangulatot teremt mindenhol. Elegáns és természetes kiegészítő otthonának.
Súlya: 500 g
Anyaga: bambusz, húr

Adatok
Vonalkód
5056368307409
Terméktípus
Lakásdekoráció, ezotéria
Tulajdonságok
100% Természetes összetevők, 100%-ban növényi eredetű, Biológiailag lebomló
Anyag
Bambusz
Származás
Indonézia
Cikkszám
ZCAWbbamc-10
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek

Te is azok közé tartozol, akiknek egyáltalán nem mindegy a bolygónk jövője? Akkor a legjobb helyen jársz! A ZöldCella.hu egy olyan környezettudatos webáruház, ahol nincs helye a környezetszennyezésnek! Vásárolj Zero Waste termékeket és csökkentsd ökológiai lábnyomod úgy, hogy közben élvezed, amit csinálsz!

Célunk, hogy lehetőséget adjunk számodra is kipróbálni a környezettudatos életmódot a szépség- és hajápolás, takarítás és mosás területén túl az étkezés során is!

Bízunk benne, hogy webáruházunkban vásárolva Te is a fenntarthatóság útjára lépsz és ne feledd, ezzel nem csak saját, de szeretteid egészségét is megóvhatod, ráadásul a többször felhasználható környezetbarát termékeknek hála pénztárcádat is megkímélheted!